Megjelent a könyvem!

Hogy miről szól ez a könyv?
Az élet egy különlegesen finom ízéről, egy életérzésről.

Érdekel téged az ÉLET ÍZE? (Még? Már?) Érdekel téged egy jó életminőség? Igen?
Ahogy a címlapjáról is látszik, a könyv 3 dologról szól:

1. „A futók 7 gödre” megismerése, megtanulása abban segít, hogy kevés gonddal és gyorsan legyen sok-sok örömöd a futásban, sőt a személyes életedben is.

2. A könyv az életminőséget alapvetően meghatározó táplálkozási problémákról és azok lehetséges megoldásairól is szól.

3. Külön fejezet tárgyalja – ez az, amit nem tanítanak az iskolák többségében – az önfejlesztés létrafokait és a célkitűzés lépéseit, számos idézettel gazdagítva, mint pl.:

„Csak egyféle siker létezik – ha úgy tudod élni
az életedet, ahogyan te szeretnéd!”

Christopher Darlington Morley (1890-1957), amerikai író

Állj meg egy pillanatra, és gondold csak át! Te most úgy éled az életedet, ahogy tényleg szeretnéd? Te most úgy érzed, hogy élsz? A hétköznapokon is? De most komolyan! (Csak magadnak válaszold meg!)

A könyv címe: Fuss, hogy érezd:
élsz!

Részletek a könyvből

Előszó

Ez egy másik Magyarország

 

 „A legtöbb ember meghal 25 évesen, de csak 75 évesen temetik el.”

Benjamin Franklin (1706-1790) amerikai feltaláló, író, diplomata

 

Ez a könyv az élet egy különleges ízéről, egy életérzésről szól. Arról, hogy mit tud adni a futás idősnek és fiatalnak, nőnek és férfinak, szegénynek és gazdagnak, ateistának és hívőnek, vékonynak és testesebbnek, lustának és fürgének, egészségesnek és betegesnek egyaránt. Hogy mit tudsz adni te magadnak. Állj meg egy pillanatra, és gondold csak át! Te most úgy érzed, hogy élsz? (Nyugi, a választ nem kell elárulnod senkinek!) Megkérlek most előre, hogy a könyv elolvasása után is kérdezd ezt meg magadtól!

A könyv általam megszólított szereplői hétköznapi, de nem hétköznapi gondolkodású emberek, akik megszállott futóként rendszeresen futnak. Olyanok, akiknek az arcán már őszinte tud lenni a mosoly a futástól. Olyanok, akikre a „normálisak” sokan azt mondják, hogy „nem 100-as”, „elmebeteg”, „elmeroggyant”. Olyanok, akik súlyproblémájuktól, pszichés problémájuktól vagy más egészségügyi problémájuktól gyógyszerek nélkül, jelentős részben a futásnak köszönhetően szabadultak meg. Vagy egyszerűen csak megismerték és megszerették a futás révén az egészséges, jó vitalitású életet, és már nem akarják elengedni ezt az életérzést.

Sokan – gyakran csak irigységből – megszólják őket, de ők már nem foglalkoznak ezzel, mert érzik, hogy jó úton járnak, mert tapasztalatból tudják, hogy ők járnak jó úton. Olvashatsz a könyvben a futással kapcsolatos leggyakoribb hibákról (a futók 7 gödréről), amiket érdemes elkerülni, ha valaki a futásban tartósan örömöt akar lelni. Mert ezt tudja adni a futás. Az élet egy különlegesen finom ízét.

Kiemelten tárgyalja a könyv a rendszeresen futók és a futástól irtózók köreiben egyaránt gyakran előforduló helytelen táplálkozási szokásokat, azoknak az egyén életminőségére gyakorolt súlyos következményeit, és a megoldási lehetőségeket. Mert van megoldás!

Külön fejezet szól az egyén önfejlesztésének alapjairól, a célkitűzésről, a motivációról, a gondolkodás fejlesztéséről, amelyeket számos találó idézet tesz könnyen érthetővé.

Beleláthatsz a futók egy zárt, virtuális közösségének életébe, amelynek tagjai virtuálisan is és gyakran személyesen is segítik, biztatják egymást, megosztják egymással tapasztalataikat, problémáikat úgy, hogy közéjük tartozva nem kell félned attól, hogy kinevetnek, gáncsosodnak, bármennyire is kezdő vagy még. Ez egy másik Magyarország!

A legtöbb ember már fiatal korában feladja álmait, és már 30-as, 40-es éveiben is szinte csak vegetál. Felőrlik őt a család, a munka, a hétköznapok problémái, gondjai, kihívásai. Már rég beletörődött a sorsába. Úgy érzi, nem tehet ellene semmit, tudomásul veszi, hogy ezt írták elő neki odafent az égiek, ő nem felelős semmiért, csupán a SORS akarata teljesül. (Hát nem könnyebb így elviselni a gondokat?)

Ez a könyv elsősorban azoknak szól, akiket érdekel egy fiatalos életérzés, akikben pislákol (még? / már?) a vágy lángja az iránt, hogy szellemileg frissen, jó fizikai állapotban, jó vitalitással, jó életminőséggel megélt éveket, évtizedeket éljenek. Akik nem félnek attól, hogy a saját kezükbe vegyék a saját sorsuk irányításának felelősségét. Akik akarnak élni a halál előtt!

4 évvel ezelőtt, az 56. életévemben kezdtem el másképpen élni, akkor kezdtem fontossá válni a magam számára. Hogy te – most még – esetleg ennél fiatalabbként úgy gondolod, ráérsz akkor még?

Igen, igazad van! Persze csak akkor, ha számodra elfogadható és általad követendő az, hogy az átlag magyar ember 10 évenként 1,7 tökéletes egészségben megélhető évet pazarol el. Miért ne akarnál inkább az átlagosnál hosszabb életet és jobb életminőséget magadnak?

Nem kívánok senkit – így téged sem – győzködni, csak egy létező, egyre többek által megismert és élvezett lehetőséget kínálok fel neked is végiggondolásra. Az ÉLET ÍZÉT.

Olvasd el a könyvet, és utána (akár közben többször is) menj, fuss egy kicsit, hogy érezd az élet ízét, hogy érezd, hogy élsz! Látni fogod, hogy élni jó.

 

A többi részlet - ahogy azt korábban ígértem - hétfőn reggel 7-ig volt elérhető.

 

Érdekel, hogy juthatsz hozzá a könyvhöz? Az alábbiakból megtudhatod!

Kérsz belőle még egy kis kóstolót?
Akkor lapozz bele a honlapomon az alábbi menüpontokba:

Futás  
http://siposbaja.hu/hu/kateg%C3%B3ria/fut%C3%A1s

Táplálkozás
http://siposbaja.hu/hu/kateg%C3%B3ria/t%C3%A1pl%C3%A1lkoz%C3%A1s

Önfejlesztés  
http://siposbaja.hu/hu/kateg%C3%B3ria/%C3%B6nfejleszt%C3%A9s

A könyv megjelenése előtti stúdió beszélgetés 5 perces részlete (Bajai Rádió):
https://youtu.be/-hUDzk8ztGU

 

Hogyan juthatsz hozzá a könyvhöz?
A megrendelés / befizetés / kiszállítás technikai lépései

1. Ezen a honlapon a jobb felső sarokban lévő MEGRENDELÉS gombra kattintva megjelenő – a számlázáshoz és az átvételhez / kiszállításhoz szükséges adatokat kérő – Könyv megrendelési űrlapot ki kell kitölteni.

2. Az űrlap kitöltése és a Beküldés gombra kattintás után én kapok egy automatikus e-mailt a megrendelésről.

3. Egy válaszlevélben 2 munkanapon belül e-mailben megírom, hogy milyen rendelési számot kell majd írni a banki átutalás közleményébe, és egyúttal átküldöm a bankszámlaszámomat.

4. A pénz beérkezése után 2 munkanapon belül postázom a könyve(ke)t a számlával együtt, illetve Baján történő személyes átvétel esetén kérek egy telefonhívást (70 / 777 52 65), hogy egyeztessük az átvétel időpontját. 
 

A teljes ár:  2 900 Ft + esetleges szállítási költség

Kedvezmények

0. Csak most, 2020. november 30. hétfő éjfélig!
 

Akik 2020. november 30. hétfő éjfélig megrendelik a könyvet itt a honlapomon,
azok most 2900 Ft helyett 2000 Ft-ért rendelhetik meg (plusz az esetleges szállítási költség)!
A jobb felső sarokban lévő sárga alapon látható MEGRENDELÉS gombra kattintva kell megadni a szállításhoz és a számlázáshoz szükséges adatokat.

 

1. A 2015. novemberi bizalomért cserébe

Megtisztelő volt számomra az a bizalom, amivel oly’ sokan fogadták 2015. novemberben az akkor még csak megjelenni tervezett könyvemet! Köszönöm nekik ezúton is!

Köszönetem és hálám jeléül, azok számára, akik már 2015. novemberben befizettek a Fuss, hogy érezd: élsz! könyvem legalább 1 példányára (vagy rendelkeznek ingyenes tiszteletpéldánnyal), és úgy látják, hogy ez a könyv hasznos ajándék lenne valamelyik ismerősüknek, bármikor 10% kedvezménnyel  (2600 Ft-ért) megrendelhetik.

Figyelem!
A rendelés során úgy kell megadni a számlázáshoz és a kiszállításhoz szükséges adatokat, ahogy azok ezen a honlapon jobbra fent a MEGRENDELÉS gombra kattintva megjelenő Könyv megrendelési űrlapon láthatóak

                                                                  2. Ajándék azoknak, akik egyszerre legalább 10 példányt rendelnek!

Azok, akik a Fuss, hogy érezd: élsz! című könyvemből egyszerre legalább 10 példányt megrendelnek és befizetnek, kapnak a könyvemből ajándékba  egy ingyenes, sorszámozott, dedikált tiszteletpéldányt!

(A dedikálást lehet majd másnak a nevére is kérni.)
 

3. Akik érvényes RunCard kártyával rendelkeznek

10 % kedvezménnyel (azaz 2600 Ft-ért) rendelhetik meg bármikor a Fuss, hogy érezd: élsz! című könyvet azok is, akik érvényes RunCard kártyával rendelkeznek A könyv megrendelésénél kérjük megadni a RunCard kártya számát!
 

4. Akik jönnek az előre meghirdetett (korábban magyarkanizsai, bajai, sükösdi, szekszárdi, kalocsai, pécsi, szegedi stb.) könyvbemutatóra, előadásaimra

A könyvbemutatóra, előadásaimra jövők számára a könyvek 2900 helyett 2500 Ft-ért  vásárolhatóak meg a könyvbemutató, az előadás helyszínén.
 

Ha szívesen belekukkantasz a könyv néhány tartalmi részletébe, akkor görgess vissza ennek a lapnak az elejére!

A könyvem első borítója:

A könyvem hátsó borítója:

 

Egy fénykép, ami a könyv záró gondolataihoz illeszkedik:
Lásd a bajai 6 órás bulifutásnál balra fent!

 

 

Kategória: