Ez vagyok

Egy ember, aki érzi az ÉLET ÍZÉT, érzi, hogy él!

Mottóm:

Minden nap szánj magadra egy órát! Vagy ha úgy érzed, hogy nincs rá időd - akkor kettőt!

Sokat teszek a jó vitalitású, jó minőségű életért (a magaméért is, másokéért is).

Ez vagyok:

- férj

- apa

- nagypapa (2019. októbere óta már ötszörös)

- jó barát

- író

- tanár (egyéni vállalkozóként matematika és fizika magánórák tartása és szükség esetén - beugróként - óraadás az 5-12. évfolyamon)

- az egészséges életmódról oktató ember (előadások iskolákban, könyvtárakban)

- egy, a Facebookon is aktív civil életet élő ember.

Civil tevékenységem:
A Rotary Club Baja tagjaként klubtársaimmal együttműködve 2012. óta bará
tságok ápolásán, jótékonysági programok megvalósításán dolgozom. Egyik főszervezője vagyok az évek óta 3 alkalommal megrendezésre kerülő bajai jótékonysági célú Rotary futásoknak, amelyeknek bevételéből rászoruló diákok kirándulását és iskolák sprotfelszereléseinek támogatását valósítjuk meg.

 

FUTÓnak "érzem, oh Ádám magam"!

2015. október 11.: Spar Budapest Maraton (Maratonista lettem a 60. életévemben!)
Részletes élménybeszámoló itt: http://maratonfutas.hu/2015/10/elso-maratonom-tortenete-sipos-janos/

Ha még nem ismered az életnek ezt a különlegesen finom ízét, akkor kóstolj bele! Nézz bele ebbe a 4 perces filmbe, és érezd egy kicsit belülről is a 30. Spar Budapest Maraton hangulatát a szervezők által készített 4 perces filmmel! (2:48-nál egy pillanatra én is rajta vagyok a zöld lufitól jobbra fent piros sapkában, sárga mezben, mielőtt beérnénk az alagútba.)

http://www.futanet.hu/cikk/bhirek15-negy-percben-a-spar-budapest-maraton-fesztivalrol

 

2015. óta minden évben az aktuális évszámnak megfelelő km bevállalása (és természetesen a teljesítése) a Több ezer km Dóriért projekt keretében. Péterfay Dóra, 24 éves bajai lány. Vak. Egyetemista (ELTE anglisztika szak, majd 2017. óta Amszterdami Egyetem).  Író, tanár, nyelvész lesz.
A MOGYI SE-nek köszönhetően 2015. óta a bajai Kikelet Félmaraton előtti jótékonyági szigetkör bevétele is az ő tanulását támogatja. Te is tudod támogatni Dóri egyetemi tanulását legalább 5 gombóc fagyi árával? Részletek erről a jótékony célú futásról Dóri blogján is, az én Facebook oldalamon is.

Kategória: