Könyv megrendelési űrlap

 
1 Kezdet 2 Előnézet 3 Kész
Részletek a könyvről és a rendelés / befizetés / kiszállítás folyamatáról a KÖNYV menüpont alatt a Megjelent a könyvem! cikkben olvashatóak. A könyv teljes ára 2900 Ft (+ az esetleges postaköltség): Akiknek 10% kedvezmény jár a teljes árból (lásd erről a részleteket a KÖNYV menüpont alatt a Megjelent a könyvem! cikk végén a KEDVEZMÉNYEK részben), azok számára csak 2 600 Ft a könyv ára. Ezt a 10% esetlegesen járó kedvezményt a megrendelésnél kérem jelezni!
E-mail cím megadása kötelező.
Ide a megrendelő (magánszemély vagy cég) nevét kérem beírni.
Ide a megrendelő településének irányítószámát kérem megadni.
Ide a megrendelő településének nevét kérem megadni.
Utca / út / tér, házszám, emelet, ajtó.
Megrendelő magánszemély vagy cég ?
Csak céges megrendelés esetén kell megadni.
A könyve(ke)t személyesen veszi át Baján, a Déri Üzletházban vagy postázni kéri (ez utóbbit szállítási költség terheli).
Elsőbbséggel kéri postán kiszállíttatni (Igen / Nem). Ha sürgősen szükség van a könyvre (például névnapra, születésnapra ajándékba lesz), akkor célszerű elsőbbséggel kérni a szállítást. Az elsőbbséggel megrendelt könyv a posta ígérete szerint 90% valószínűséggel a feladást követő munkanapon ér oda. Egyébként 3-4 munkanapra ígérik a kiszállítást. A szállítási költség: Ajánlva (de nem elsőbbséggel) feladás esetén: minden könyv után 900 Ft. Ajánlva és elsőbbséggel feladás esetén: Minden könyv után 1000 Ft.
Az esetleges postai kiszállításhoz szükséges adatok. (Csak akkor kell kitölteni, ha más, mint a számlázási név, cím.)
Ide a szállítási nevet (magánszemély vagy cég nevét) kérem beírni.
Szállítási hely irányítószáma.
Szállítási hely település neve.
Szállítási hely utca / út / tér, házszám, emelet, ajtó.